Joogaworkshop 22.12.2018

25,00 

Ekstrapitkä joogatunti, jonka tarkoituksena on purkaa stressiä ja saavuttaa joulurauha. Teemme tunnilla hoitavaa liikettä ja lepäämme tuetuissa restoratiivisissa asennoissa. Tunti on 22.12.2018 klo 11.00–13.00 osoitteessa Puistokatu 14, 3. krs, käynti Vapaudenkadun parkkirampin kautta. Ovet avataan 10 minuuttia ennen. Ongelmatilanteessa lähetä tekstiviesti / Whatsapp / Telegram Tiinalle puh. 0445813667. Lämpimästi tervetuloa!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): ahotii-jooga-workshop-20181222 Osastot: ,

Kuvaus

Talvipäivänseisausta on juhlittu kauan ennen kuin joulu keksittiin. Anglosaksit viettivät Mōdranihtia, germaanit Yulea, roomalaiset Saturnaliaa, keltit juhlivat Tammikuningasta ja niin edelleen. Muinainen pyhä päivä ja vuoden pimein päivä, jonka jälkeen valo alkaa jälleen lisääntyä, on hieno hetki pysähtyä joogaharjoituksen äärelle. Vuoden pimeimpänä aikana keskitymme harjoituksessamme palautumiseen. Rentoudumme syvästi, mutta samalla virkistymme. Lataamme fyysiset, psyykkiset ja energeettiset akkumme. Yhdistämme hitaan liikkeen, restoratiivisen joogan asennot ja pranayaman hoitavaksi kokonaisuudeksi. Lämpimästi tervetuloa noutamaan aimo annos joulurauhaa ja hyvää oloa!

UUTTA! Ilmoittautuminen ja maksu tapahtuvat nyt yhdellä klikkauksella verkkokaupastani https://tiinaahokas.lilith.fi/ . Valitse kurssi ostoskoriin (huomioi oikea päivämäärä) ja etene ohjeiden mukaan. Lue ystävällisesti varausehdot tämän tekstin lopusta tai verkkokaupasta. Hinta on 25 euroa.
OTA MUKAAN:
-Lämpimät, joustavat, mahdollisimman mukavat vaatteet kerroksittain, myös villasukat tms.
-Pari vilttiä (puuvillainen tai villainen on paras)
-Vesipullo
ILMANKIN PÄRJÄÄT, MUTTA TUO, JOS HALUAT:
-Viljapussi / hernepussi / nilkkapainot
-Silmätyyny / unimaski / huivi silmien peittämiseen
-Joogatiili tai pari
SALISSA ON VALMIINA
-Joogamatot
-Joogabolsterit eli putkityynyt
-Joogaremmit
-1–2 joogatiiltä per nenä
Restoratiivinen jooga on sinulle, jos olet stressaantunut, jos stressi aiheuttaa sinulle terveysongelmia ruuansulatusvaivoista sydämentykytyksiin, jos podet unettomuutta, olet burn outin partaalla, et osaa rentoutua, sinusta tuntuu että aina on kiire, olet aina ärtynyt ja tyytymätön, kärsit kivuista, olet ahdistunut jopa paniikkihäiriöön asti, et palaudu urheilusuorituksista – ja niin edelleen. Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta tai rentoutumisesta. Lähetä viestiä, jos sinulla on kysyttävää!
”Restorative Yoga is clinically proven to stimulate our parasympathetic nervous system. It reduces cortisol levels in our saliva, increases GABA in our brains, reduces blood pressure, slows response to stimuli, and precipitates healing from illness and injury.” (The Yoga Harbor)
.
Maksettu kurssi on vahvistus osallistumiselle. Kiitos ja lämpimästi tervetuloa! Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksen tekemisestä. Mikäli kuitenkin perut osallistumisesi alle 14 vuorokautta ennen kurssin alkamista, veloitetaan koko maksu. Voit hankkia itsellesi korvaavan osallistujan. Lilith pidättää oikeuden peruuttaa kurssi/tunti tai siirtää sen ajankohtaa. Mikäli tunti peruuntuu kokonaan tai siirtyy siten, että ilmoittautuneella ei ole mahdollista osallistua tunnille uutena ajankohtana, jo maksettu osallistumismaksu palautetaan. Kiitos ymmärryksestä varauskäytäntöjä kohtaan.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Joogaworkshop 22.12.2018”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *