Kynttiläjooga 21.12.2019 klo 17–19

28,00 

Lämpimästi tervetuloa joulumieleen virittävään joogaan! Luethan tapahtuman tiedot huolellisesti loppuun asti. Mikäli sinulla on vielä sen jälkeen kysyttävää, saat minuun yhteyden esim. nettisivujeni yhteydenottolomakkeen kautta. https://tiinaahokas.fi/yhteystiedot/

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): ahotii-jooga-workshop-20191221 Osasto:

Kuvaus

Tule hiljentymään ja laskeutumaan joulun rauhaan Väsyneiden joogan eli restoratiivisen joogan keinoin, kynttilän valossa!

Syksyn kiireet ovat jäämässä taakse. Pimeä vuodenaika on synkimmillään. Jouluvalmistelut alkavat olla tehty. On hyvä hetki raivata kalenteriin omaa aikaa ja levähtää hämärän keskellä. Jooga saa nyt hoitaa sinua.

Restoratiivinen jooga toimii monella tasolla. Uupuneille se antaa pehmeätä lisävirtaa. Ylivireisiä se rauhoittaa niin, että uni tulee paremmin ja olo on tyyni ja kirkas. Se hoitaa stressin oireita vatsavaivoista päänsärkyihin saakka ja tukee terveyttä vahvistamalla vastustuskykyä. Kivuista, lihasjännityksistä ja rasitusvammoista kärsiviä se auttaa saavuttamaan hyvinvoivan kehon. Alakuloisen olo keventyy ja ärtyneen kiukku lauhtuu.

Hyvä olo kantaa pitkälle pyhien yli.

Voit osallistua tunnille, mikäli pääset lattialle ja sieltä ylös. Aiempaa kokemusta joogasta et tarvitse.

Tapahtumatiedot:

Tunnin järjestää Osuuskunta Lilith / Tiina Ahokas Yoga. Ilmoittautuminen ja maksu tapahtuvat samalla kertaa Tiina Ahokkaan verkkokaupassa.
Tunti järjestetään Motiolla osoitteessa Erhonkatu 2. Pihassa on tilaa autoille. Motion sijainti: https://motio.fi/yhteystiedot/
Ovet aukeavat 15 minuuttia ennen tunnin alkamista. Ota mukaasi lämmin viltti, vesipullo ja joustavat ja lämpimät vaatteet. Halutessasi voit ottaa silmätyynyn tai unimaskin. Treenitopin voit korvata merinovillapaidalla ja tekokuitutrikoot collegehousuilla – miten vain, kunhan olosi on mukava ja lämmin!
Käytössäsi on laadukkaat joogamatot, -bolsterit, -tiilet ja -vyöt sekä viltit, mutta saat ottaa omat välineet mukaan, mikäli käytät mieluummin niitä.
Juuri ennen tunnin alkua puhelimeni on äänettömällä. Lähetä viesti 0445813667, mikäli sinulla on tarve tavoittaa minut silloin.

Mikäli olet raskaana, kerrothan siitä minulle jo etukäteen, kiitos!

Sydämellisesti tervetuloa mukaan!

Lisätietoja ja varausehdot:

Restoratiivisessa joogassa on kyse lepäämisestä hyvin tuetuissa, äärimmäisen mukavissa asennoissa. Tämä aikaansaa fysiologisia reaktioita, jotka todistettavasti rauhoittavat hermostoa ja mieltä. Harjoitus lataa akkusi ja opettaa rentoutumistaitoja. ”Ensin suljetaan kaikki sovellukset ja sitten koko kone”, kuvasi joku restoratiivista joogaharjoitusta, jonka aikana koet syvempää rauhaa kuin kenties vuosiin.

Tämä joogan muoto purkaa stressiä ilmiömäisen hyvin pitkien, 5–20 minuutin pysähtymisten kautta. Käytämme paljon vilttejä, tyynyjä ja remmejä tukeaksemme itsemme yksinkertaisiin asentoihin mahdollisimman mukavasti. Restoratiivinen jooga sopii jopa toipilaille ja sairaille ja monien kroonisten sairauksien tukihoidoksi. Tervekin ihminen hyötyy siitä tavattomasti: tutkimusten mukaan restoratiivinen jooga esimerkiksi auttaa laihtumaan ja vähentää etenkin ihonalaisrasvaa – ilmeisesti stressihormonitasoa laskevan vaikutuksensa myötä.

Tilausehdot:
Maksettu kurssi on vahvistus osallistumiselle. Kiitos ja lämpimästi tervetuloa! Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksen tekemisestä. Mikäli kuitenkin perut osallistumisesi alle 14 vuorokautta ennen kurssin alkamista, veloitetaan koko maksu. Ellet pääse paikalle, voit aina hankkia itsellesi korvaavan osallistujan. Lilith pidättää oikeuden peruuttaa kurssi/tunti tai siirtää sen ajankohtaa. Mikäli tunti peruuntuu kokonaan tai siirtyy siten, että ilmoittautuneella ei ole mahdollista osallistua tunnille uutena ajankohtana, jo maksettu osallistumismaksu palautetaan. Kiitos ymmärryksestä varauskäytäntöjä kohtaan!

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kynttiläjooga 21.12.2019 klo 17–19”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *