Liikettä ja lääkettä lonkille (ekstrapitkä!) 27.6.2020 klo 10.00–12.30

32,00 

Tunti on Motiolla osoitteessa Erhonkatu 2. Pihassa on tilaa autoille. Tunnin järjestää Osuuskunta Lilith / Tiina Ahokas Yoga. Paikan varaaminen tunnille ja maksu suoritetaan samalla kertaa verkkokaupan maksupainikkeen kautta. Smartumit ym. eivät valitettavasti käy maksuvälineenä.

Ovet aukeavat 10 minuuttia ennen tunnin alkamista. Ota mukaasi vesipullo, joustavat vaatteet, viltti, ja mikäli sinulla on, myös oma joogamatto sekä kaksi joogatiiltä (salissa on välineitä, joita voi myös käyttää).

Pandemian nimissä edellytämme osallistujilta terveyttä. Oireisena et valitettavasti voi osallistua. Pesethän kätesi huolellisesti heti tullessasi (ovensuussa on pesupiste). Tervetuloa liikkumaan hyvällä mielellä ja oppimaan uutta kehostasi!

7 varastossa

Tuotetunnus (SKU): ahotii-workshop-2020-06-27 Osastot: ,

Kuvaus

Kankeat lonkat? Kireät takareidet? Pakarat jumissa? Turvotusta? Etureidet tukossa? Huono ryhti? Tämän workshopin jälkeen lonkkasi liikkuvat letkeämmin! Lähestymme lantion alueen liikkuvuutta monipuolisin harjoittein. Tähän ekstrapitkään työpajaan Tiina on ammentanut kaiken tietämyksensä opinnoistaan ja työkokemuksestaan toiminnallisen anatomian parissa.

Workshopissa puhutaan muun muassa siitä,

🍑mikä on jalkapohjiesi merkitys ja vaikutus muualle kehoosi (äänihuuliin ja otsaan asti!)
🍑miksi vahva ja notkea nilkka on niin ikään tärkeä
🍑mitä faskiat eli lihaskalvot ovat
🍑miksi emme tee passiivisia, yli 30 sekunnin venytyksiä
🍑miksi en suosittele reiden ulkosyrjän kalvon rullaamista – sen sijaan kerron muita tapoja päästä ko. alueen vaivoista eroon
🍑että peffaa kannattaa vahvistaa JA venytellä, jotta ryhti pysyy hyvänä ja selkä terveenä
🍑miksi etureiden avaaminen hoitaa takareidessä tuntuvaa kireyttä paremmin kuin 1000 tuntia takareisivenytyksiä
🍑miten TODELLA venytetään lonkankoukistajat eikä vain löysytetä lonkan nivelkapselia
🍑että notkeus on yleensä löysyyttä, ja sitä emme halua
🍑että leuoistasi on hermoyhteys lantionpohjaasi
🍑mikä yhteys on tunteilla ja lantion alueen kivuilla ja jumeilla
🍑mitä piriformiskrempalle voi tehdä
🍑mitkä jooga-asennot ja liikesarjat ovat mannaa lonkkien liikkuvuudelle, lantion oikealle asennolle ja vahvoille jalkalihaksille
🍑mitä spagaatista pitäisi oikein ajatella

Workshopin ohjaaja Tiina Ahokas on joogaopettaja, kalevalainen jäsenkorjaaja, FM ja akrobatiaharrastaja.

Tunti sopii lähes kaikille peruskuntoisille. Raskaana oleville sitä ei suositella. Sinun tulisi voida olla polviesi varassa ja pystyä taivuttamaan polviasi. Mikäli haluat varmistaa, sopiiko tunti sinulle, lähetä minulle viesti: https://tiinaahokas.fi/yhteystiedot/

Sydämellisesti tervetuloa mukaan!

Sijainti:

Tunti on Motiolla osoitteessa Erhonkatu 2. Pihassa on tilaa autoille. Tunnin järjestää Osuuskunta Lilith / Tiina Ahokas Yoga. Paikan varaaminen tunnille ja maksu suoritetaan samalla kertaa verkkokaupan maksupainikkeen kautta. Smartumit ym. eivät valitettavasti käy maksuvälineenä. Tulo-ohjeet: https://motio.fi/yhteystiedot/

Ovet aukeavat 10 minuuttia ennen tunnin alkamista. Ota mukaasi vesipullo, joustavat vaatteet, viltti, ja mikäli sinulla on, myös oma joogamatto sekä kaksi joogatiiltä (salissa on välineitä, joita voi myös käyttää).

Tilausehdot:

Kurssimaksun maksaminen on ostopäätös ja sitä ei palauteta eikä hyvitetä kuin lääkärintodistuksella. Kiitos ymmärryksestä! Mikäli et voi käyttää kurssipaikkaasi, voit luovuttaa sen toiselle.

Lilith pidättää oikeuden peruuttaa kurssi/tunti tai siirtää sen ajankohtaa. Mikäli tunti peruuntuu kokonaan tai siirtyy siten, että ilmoittautuneella ei ole mahdollista osallistua tunnille uutena ajankohtana, jo maksettu osallistumismaksu palautetaan.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Liikettä ja lääkettä lonkille (ekstrapitkä!) 27.6.2020 klo 10.00–12.30”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *