Liikettä ja lääkettä lonkille -joogaworkshop 30.6.2019 klo 17.00–19.00

28,00 

Luethan tekstin loppuun asti, kiitos! 🙂

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): ahotii-jooga-workshop-20190630 Osastot: ,

Kuvaus

Kankeat lonkat? Kireät takareidet? Piriformis-syndrooma? Turvonneet kintut? Etureidet tukossa? Huono ryhti?

Tämän workshopin jälkeen lonkkasi liikkuvat letkeämmin! Lähestytään lantion alueen liikkuvuutta monenlaisin joogaharjoittein käyttäen joogabolstereita apuna. Hikoilutakuu! Joogan lisäksi Tiina pohjaa workshopin vuosien kokemukseensa kalevalaisen jäsenkorjaajan työstä ja syvävenyttelyopinnoista.

Isot reisivaltimot ja -laskimot sekä imusolmukekeskukset sijaitsevat nivusissa, joten paljon istuvalla ja ”kankealonkkaisella” jalkojen verenkierto ja imunestekierto heikkenevät. Se voi johtaa koko kehon jäykistymiseen, ryhdin huononemiseen, jalkojen turpoamiseen ja iskiasvaivoihin. Lisäksi, koska keho on ketju, lonkkien liikkumattomuus aiheuttaa vaivoja kaikkiin muihin kehon niveliin – myös niskajumeja ja leukanivelen toimintahäiriöitä.

Lantion alue on myös ihmisen tunnekeskus, johon stressi, kiukku ynnä muu helposti jämähtää. Lantionsulatuspaja tuulettaa myös korvien väliä tehokkaasti. Kun joogan hyväksyvän läsnäolon ja hengityksen avulla pysähdyt ”kireyksiesi” äärelle, tulet huomaamaan, miten kehoosi aukeaa uutta tilaa ja nivelten liikeradat paranevat. Stressitön keho on joustava ja kivuton.

Työpajan jälkeen selkääsi tuntuu kasvaneen uutta tilaa, aineenvaihdunta pelaa jaloissa ja koko kehossa ja olo on virkeä, rento ja joustava.

Workshopissa puhutaan muun muassa siitä,

🍑mikä on jalkapohjiesi merkitys ja vaikutus muualle kehoosi (äänihuuliin ja otsaan asti!)
🍑miksi vahva ja notkea nilkka on niin ikään tärkeä (tutkimme nilkkojemme liikeratoja huolellisesti)
🍑miksi en suosittele reiden ulkosyrjän kalvon rullaamista – sen sijaan kerron muita tapoja päästä ko. alueen vaivoista eroon
🍑että peffaa kannattaa treenata JA venytellä, jotta ryhti pysyy hyvänä ja selkä terveenä
🍑miksi etureiden avaaminen hoitaa takareidessä tuntuvaa kireyttä paremmin kuin 1000 tuntia takareisivenytyksiä
🍑miten TODELLA venytetään lonkankoukistajat eikä vain löysytetä lonkan nivelkapselia
🍑että notkeus on yleensä löysyyttä, ja sitä emme halua (krediitit asian muotoilusta Fatima Witickille)
🍑että leuoistasi on hermoyhteys lantionpohjaasi
🍑mikä yhteys on tunteilla ja lantion alueen kivuilla ja jumeilla
🍑mitä piriformiskrempalle voi tehdä
🍑mitkä jooga-asennot ja -liikesarjat ovat mannaa lonkkien liikkuvuudelle, lantion oikealle asennolle ja vahvoille jalkalihaksille

Workshopin ohjaaja Tiina Ahokas on joogaopettaja, kalevalainen jäsenkorjaaja, FM ja akrobatiaharrastaja.

Tunti sopii lähes kaikille – joskaan raskaana oleville sitä ei suositella – etkä tarvitse aiempaa kokemusta joogasta. Mikäli haluat varmistaa, sopiiko tunti sinulle, lähetä minulle yksityisviesti nettisivujeni tiinaahokas.fi kautta, kiitos.

Sydämellisesti tervetuloa mukaan!

Sijainti:

Tunti on Motiolla osoitteessa Erhonkatu 2. Pihassa on tilaa autoille. Tunnin järjestää Osuuskunta Lilith / Tiina Ahokas Yoga. Paikan varaaminen tunnille ja maksu suoritetaan samalla kertaa verkkokaupan maksupainikkeen kautta. Smartumit ym. eivät valitettavasti käy maksuvälineenä.

Tilausehdot:

Maksettu kurssi on vahvistus osallistumiselle. Kiitos ja lämpimästi tervetuloa! Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksen tekemisestä. Mikäli kuitenkin perut osallistumisesi alle 14 vuorokautta ennen kurssin alkamista, veloitetaan koko maksu. Voit hankkia itsellesi korvaavan osallistujan. Lilith pidättää oikeuden peruuttaa kurssi/tunti tai siirtää sen ajankohtaa. Mikäli tunti peruuntuu kokonaan tai siirtyy siten, että ilmoittautuneella ei ole mahdollista osallistua tunnille uutena ajankohtana, jo maksettu osallistumismaksu palautetaan. Kiitos ymmärryksestä varauskäytäntöjä kohtaan.

Motion sijainti: https://motio.fi/yhteystiedot/

Ovet aukeavat 10–15 minuuttia ennen tunnin alkamista. Ota mukaasi vesipullo, joustavat vaatteet ja oma joogamatto ja viltti (salissa on 12 mattoa ja n. 15 vilttiä, joita voi myös käyttää).

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Liikettä ja lääkettä lonkille -joogaworkshop 30.6.2019 klo 17.00–19.00”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *