Liikettä ja lääkettä lonkille yinjoogalla 30.11.2019

28,00 

Lauantaina 30.11.2019 klo 11.00–13.00

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): ahotii-jooga-workshop-20191017-1 Osastot: ,

Kuvaus

Suositun workshopin rauhallisempi versio! Tämä kaksituntinen on erityisesti sinulle, joka haluat keskittyä lantion alueen avauksiin rauhallisella yin-tyylillä, ja sinulle, joka olet ehkä jo harjoittanut yinjoogaa pidempään ja tahdot syventävää oppia ja pidempiä pitoja. Pukeudu lämpimästi villasukkia unohtamatta, nappaa lempivilttisi harteillesi ja tule mukaan hitaaseen, kehoa ihmeellisesti avaavaan ja mieltä tyynnyttävään harjoitukseen!
.
Kankeat lonkat? Kireät takareidet? Piriformis-syndrooma? Turvonneet kintut? Etureidet tukossa? Huono ryhti? Tämän workshopin jälkeen lonkkasi liikkuvat letkeämmin!
.
Yinjooga on staattinen joogatyyli, jossa keskitytään faskioiden eli lihaskalvojen herättelyyn. Tämä vähentää kireyden tunnetta kehossa, lisää nivelten liikkuvuutta ja edistää palautumista ja aineenvaihduntaa. Asentoihin rauhoitutaan 2–10 minuutin ajaksi rentouttaen lihakset. Lepäämme joogabolstereiden tukemana, mikä auttaa sinua rentoutumaan.
.
Koska keho on ketju, lonkkien liikkumattomuus aiheuttaa vaivoja kaikkiin muihin kehon niveliin niskajumeja ja leukanivelen toimintahäiriöitä myöten. Lantion alue on myös ihmisen tunnekeskus, johon stressi, kiukku ynnä muu helposti jämähtää. Kun joogan hyväksyvän läsnäolon ja hengityksen avulla pysähdyt ”kireyksiesi” äärelle, tulet huomaamaan, miten kehoosi aukeaa uutta tilaa ja nivelten liikeradat paranevat. Stressitön keho on joustava ja kivuton.
.
Työpajan jälkeen selkääsi tuntuu kasvaneen uutta tilaa. Aineenvaihdunta pelaa jaloissa ja koko kehossa. Olo on virkeä, rento ja joustava ja mieli ihmeellisen tyyni. Harjoitusta seuraavina päivinä saatat päästä nauttimaan parantuneista yöunista, kivuttomasta selästä ja hyvästä olosta kehossasi.
.
Sydämellisesti tervetuloa mukaan!
Huom. En suosittele tätä workshopia raskaana oleville.
.
Sijainti:
.
Tunti on Motiolla osoitteessa Erhonkatu 2. Pihassa on tilaa autoille. Tunnin järjestää Osuuskunta Lilith / Tiina Ahokas Yoga. Motion sijainti: https://motio.fi/yhteystiedot/
.
Ovet aukeavat 10–15 minuuttia ennen tunnin alkamista. Ota mukaasi vesipullo ja joustavat ja lämpimät vaatteet. Motio tarjoaa käyttöösi erinomaiset joogamatot, -bolsterit, -tiilet ja -vyöt sekä viltit, mutta saat toki ottaa omat välineet mukaan, mikäli käytät mieluummin niitä.
.
Tilausehdot:
.
Maksettu kurssi on vahvistus osallistumiselle. Kiitos ja lämpimästi tervetuloa! Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksen tekemisestä. Mikäli kuitenkin perut osallistumisesi alle 14 vuorokautta ennen kurssin alkamista, veloitetaan koko maksu. Ellet pääse paikalle, voit aina hankkia itsellesi korvaavan osallistujan. Lilith pidättää oikeuden peruuttaa kurssi/tunti tai siirtää sen ajankohtaa. Mikäli tunti peruuntuu kokonaan tai siirtyy siten, että ilmoittautuneella ei ole mahdollista osallistua tunnille uutena ajankohtana, jo maksettu osallistumismaksu palautetaan. Kiitos ymmärryksestä varauskäytäntöjä kohtaan.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Liikettä ja lääkettä lonkille yinjoogalla 30.11.2019”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *