Pääsiäisjooga 22.4.2019

25,00 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): ahotii-jooga-workshop-20190422 Osastot: ,

Kuvaus

”Keskikevät on ollut talvesta pääsemisen ja luonnon elinvoiman itämisen aikaa. Pääsiäisen tavoilla ja teoilla on kylvetty siemenet tulevan kesän onnelle ja terveydelle. Vihannat oksat liittävät ihmisen myös yhteen luonnon vuodenkierron kanssa. Oksa on ollut todiste kosmoksen uudelleenluomisesta, se on ollut merkki siitä, että talven voimat on voitettu ja kevät on palaamassa takaisin.”
Lähde: Taivaannaula.org
Tervetuloa pääsiäismaanantain pitkään, rauhalliseen joogatuokioon klo 10.00–12.00! Haetaan hyvä, ryhdikäs, aukinainen olo omaan olemukseen ja etenkin lonkkien ja lantion alueelle.
Tunti on sisällöltään luova sekoitus yinjoogaa ja restoratiivista joogaa ja sisältää myös lyhyen dynaamisen osuuden. Yhdistän opetuksessani kalevalaisen jäsenkorjauksen ja joogan oppeja harmoniseksi kokonaisuudeksi. Tunti sopii lähes kaikille etkä tarvitse aiempaa kokemusta joogasta. Mikäli haluat varmistaa, sopiiko tunti sinulle, lähetä minulle yksityisviesti.
Tunti on Motiolla, mutta järjestäjänä on Osuuskunta Lilith / Tiina Ahokas Yoga. Paikan varaaminen tunnille ja maksu (25,00 euroa) suoritetaan samalla kertaa verkkokaupan maksupainikkeen kautta: https://tiinaahokas.lilith.fi/tuote/paasiaisjooga/
Maksettu kurssi on vahvistus osallistumiselle. Kiitos ja lämpimästi tervetuloa! Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksen tekemisestä. Mikäli kuitenkin perut osallistumisesi alle 14 vuorokautta ennen kurssin alkamista, veloitetaan koko maksu. Voit hankkia itsellesi korvaavan osallistujan. Lilith pidättää oikeuden peruuttaa kurssi/tunti tai siirtää sen ajankohtaa. Mikäli tunti peruuntuu kokonaan tai siirtyy siten, että ilmoittautuneella ei ole mahdollista osallistua tunnille uutena ajankohtana, jo maksettu osallistumismaksu palautetaan. Kiitos ymmärryksestä varauskäytäntöjä kohtaan.
Motion sijainti: https://motio.fi/yhteystiedot/
Ovet aukeavat 10–15 minuuttia ennen tunnin alkamista.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pääsiäisjooga 22.4.2019”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *