Terveet nivelet -työpaja 10.1.2020 klo 17.30–19.30

28,00 

Luethan tapahtumakuvauksen huolellisesti. Mikäli sinulla on vielä sen jälkeen kysyttävää, saat minuun yhteyden esim. nettisivujeni yhteydenottolomakkeen kautta. Kiitos!

Tunnin järjestää Osuuskunta Lilith / Tiina Ahokas Yoga. Paikkana on Motio osoitteessa Erhonkatu 2, Sastamala. Pihassa on tilaa autoille. Motion sijainti: https://motio.fi/yhteystiedot/

Ovet aukeavat 15 minuuttia ennen tunnin alkamista. Juuri ennen tunnin alkua puhelimeni on äänettömällä. Lähetä viesti 0445813667, mikäli sinulla on tarve tavoittaa minut silloin. Mikäli olet raskaana, kerrothan siitä minulle jo etukäteen, kiitos!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): ahotii-jooga-workshop-20200110 Osasto:

Kuvaus

Tule rentoon liikkuvuusharjoittelutyöpajaan huoltamaan jokainen nivelesi varpaista päähän saakka!

Liikkuvuus on yhdistelmä nivelten liikeratoja, lihasten ja sidekudosten joustavuutta sekä kehon hallintaa ja stabiliteettia. Siksi vahvistamme ja avaamme tässä työpajassa koko kehoa kivoilla, oivaltavilla liikkeillä. Teemme tilaa sinne, missä on tiukkaa, ja voimistamme heikkoja kohtia. Opit myös mukavia lepoasentoja, joissa loikoilemalla voit parantaa ryhtiäsi ja kokonaishyvinvointiasi.

Koko kehosi toimii paremmin, kun nivelet voivat hyvin. Keho on ketju: Esimerkiksi nilkkojen ja lonkkien liikkuvuudella on suora yhteys alaselän hyvinvointiin ja peukalon tyvinivel ja olkanivel vaikuttavat toisiinsa kiinteästi. Nilkan ja jalkaterän voima ja liikkuvuus ovat erityisen tärkeitä koko keholle ja useimmilla jo se osa-alue on rempallaan.

Tämä workshop sopii sinulle, jos

  • kärsit yhden tai useamman nivelen kankeudesta ja liikerajoituksista
  • liikut liian vähän tai et tahdo löytää aikaa liikkumiseen
  • et oikein tiedä, miten huoltaa kehoasi tai mistä aloittaa
  • jäykkyytesi häiritsee esim. maastavetosuoritustasi tai lasten kanssa lattialla leikkimistä
  • tiedostat jo, että kehossa kaikki vaikuttaa kaikkeen, mutta et tiedä, miten tuoda tämä oivallus harjoitteluusi
  • olet potenut esimerkiksi rasitusvammoja, kantakalvon tulehdusta, penikkatautia, polvikipua, lonkkakipua, limapussin tulehdusta, jäätyneen olkapään, oikkuilevan kiertäjäkalvosimen, rannekanava-ahtauman, tennis- tai golfkyynärpään, niska-hartiajumia, leukanivelen toimintahäiriötä, emännänkyhmyä tai some-niskaa
  • pelkäät nivelrikkoa tai haluat hoitaa alkavaa nivelrikkoa

Jo yksi kymmenen sekunnin venytys voi tehdä ihmeitä, kun sen toistaa tarpeeksi monta kertaa viikossa. Keho on elävä organismi ja luutkin ovat uusiutuvaa kudosta. Siksi liikkuvuusharjoittelun aloittamiselle ei ole yläikärajaa ja se kannattaa aina.

Tunnilla oppimaasi voit toteuttaa arjessasi helposti aivan lyhyissäkin pätkissä pitkin päivää. Pääset kertaamaan workshopissa tehtyjä liikkeitä ja oppimaan uusia, saman filosofian mukaisia kehonhuoltomanööverejä kehonhuollon viikkotunnillani Motiolla 16. tammikuuta ja siitä eteenpäin aina parillisten viikkojen torstaisin.

Voit osallistua työpajaan, jos pystyt olemaan polvillasi ja varaamaan käsiisi. Älä tule flunssaisena tai kuumeisena harjoittelemaan. Pukeudu joustaviin vaatteisiin ja ota myös lämmintä ylle. Osan tunnista voit olla sukkasillasi, osan olemme paljain varpain. Vesipullo kannattaa ottaa mukaan. Käytämme golf- ja tennispalloja: niitä on Motiolla osalle porukasta, mutta jos sinulla on kotona omat pallot, ota ne mukaan.

Paikan varaaminen työpajaan ja maksu tapahtuvat samalla kertaa näppärästi verkkokauppani kautta. Lämpimästi tervetuloa!

Tilausehdot:
Maksettu kurssi on vahvistus osallistumiselle. Kiitos ja lämpimästi tervetuloa! Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksen tekemisestä. Mikäli kuitenkin perut osallistumisesi alle 14 vuorokautta ennen kurssin alkamista, veloitetaan koko maksu. Ellet pääse paikalle, voit aina hankkia itsellesi korvaavan osallistujan. Lilith pidättää oikeuden peruuttaa kurssi/tunti tai siirtää sen ajankohtaa. Mikäli tunti peruuntuu kokonaan tai siirtyy siten, että ilmoittautuneella ei ole mahdollista osallistua tunnille uutena ajankohtana, jo maksettu osallistumismaksu palautetaan. Kiitos ymmärryksestä varauskäytäntöjä kohtaan!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Terveet nivelet -työpaja 10.1.2020 klo 17.30–19.30”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *