Väsyneiden jooga 16.8.2019 klo 17.00–19.00

28,00 

Luethan tapahtumakuvauksen kokonaan, kiitos! 🙂

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): ahotii-jooga-workshop-20190816 Osasto:

Kuvaus

Tämä kaksituntinen on omistettu uupuneille, elinvoimaa etsiville, pysähtymään kykenemättömille, stressistä oireileville, niille jotka eivät osaa rentoutua sekä laiskoille ja mukavuudenhaluisille!
 
Väsyneiden joogaa on elokuusta 2019 alkaen tarjolla myös viikkotuntina Motiolla keskiviikkoaamuisin.
 
Sinun ei tarvitse osata mitään tai olla edes kiinnostunut joogasta osallistuaksesi restoratiiviseen joogaani. Kyse on rentoutumistaitojen harjoittamisesta. Restoratiivisessa joogassa emme tee mitään, vaan annamme joogan tehdä työtään meissä. Lepäämme erilaisissa hyvin tuetuissa ja pehmustetuissa asennoissa. Asennot ovat helppoja; vaikeampi pala voi olla rauhoittua aloilleen ja olla tekemättä mitään, mutta siinä auttaa hyvä sanallinen ohjaaminen. Restoratiivinen jooga on hyvin eri asia kuin yinjooga, jossa pyrimme avaamaan nivelten liikeratoja ja faskialinjoja ja joka voi aika ajoin tuntua napakaltakin.
 
Restoratiivinen jooga
-Parantaa unen laatua
-Auttaa unettomuuteen
-Edistää palautumista urheilusta
-Vilkastuttaa aineenvaihduntaa
-Kohentaa mielialaa
-Parantaa vastustuskykyä
-Edistää toipumista burn outista, stressistä ja sairauksista ja on tukena kroonisissa sairauksissa
 
Lue lisää restoratiivisesta joogasta: https://tiinaahokas.fi/2018/10/04/restoratiivinen-jooga-oikotie-lomamoodiin/
 
Workshopin ohjaaja Tiina Ahokas on joogaopettaja, kalevalainen jäsenkorjaaja ja FM.
 
Tunti sopii lähes kaikille, koska rentoutuminen sopii yleensä kaikille, etkä tarvitse aiempaa kokemusta joogasta. Mikäli haluat varmistaa, sopiiko tunti sinulle, lähetä minulle yksityisviesti nettisivujeni tiinaahokas.fi kautta, kiitos.
 
Sydämellisesti tervetuloa mukaan!
 
Sijainti:
 
Tunti on Motiolla osoitteessa Erhonkatu 2. Pihassa on tilaa autoille. Tunnin järjestää Osuuskunta Lilith / Tiina Ahokas Yoga. Paikan varaaminen tunnille ja maksu suoritetaan samalla kertaa verkkokaupan maksupainikkeen kautta. Smartumit ym. eivät valitettavasti käy maksuvälineenä.
 
Tilausehdot:
 
Maksettu kurssi on vahvistus osallistumiselle. Kiitos ja lämpimästi tervetuloa! Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksen tekemisestä. Mikäli kuitenkin perut osallistumisesi alle 14 vuorokautta ennen kurssin alkamista, veloitetaan koko maksu. Voit hankkia itsellesi korvaavan osallistujan. Lilith pidättää oikeuden peruuttaa kurssi/tunti tai siirtää sen ajankohtaa. Mikäli tunti peruuntuu kokonaan tai siirtyy siten, että ilmoittautuneella ei ole mahdollista osallistua tunnille uutena ajankohtana, jo maksettu osallistumismaksu palautetaan. Kiitos ymmärryksestä varauskäytäntöjä kohtaan.
 
Motion sijainti: https://motio.fi/yhteystiedot/
 
Ovet aukeavat 10–15 minuuttia ennen tunnin alkamista. Ota mukaasi vesipullo, joustavat ja lämpimät vaatteet (ehdottomasti pitkähihaiset ja -lahkeiset, paitsi jos on hirmuhelle) ja muutama viltti (puuvillaiset ovat parhaita). Voit ottaa myös unimaskin/silmätyynyn ja oman joogamaton, jos haluat.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Väsyneiden jooga 16.8.2019 klo 17.00–19.00”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *